Svart_linjeutantext_mobil

Vi älskar att odla grönsaker!

Att kunna skörda grönsaker från sin egen trädgård, balkong eller kolonilott är verkligen en härlig känsla. Att grönsakerna dessutom är mer smakrika, nyttigare och odlade på ett mer hållbart sätt gör inte saken sämre. Och alla kan odla - stora som små. Finns bara rätt förutsättningar kommer det växa. Vi älskar verkligen att odla och vill gärna hjälpa dig att lyckas med det lilla eller stora kökslandet.

Nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar - steg för steg. 
Kontakta oss gärna för mer information, priser eller tips och råd.

Starta upp ett grönsaksland

För att du ska lyckas med din odling gäller det att man skapar rätt förutsättningar för grönsakerna att växa. Vi hjälper dig att starta upp ditt köksland och ger dig tipsen för att du ska lyckas. Såhär går det till - steg för steg

Steg 1  » Hembesök 

Vi inleder med ett hembesök då vi gör en behovsanalys och lyssnar in dina tankar och önskemål. Vi vandrar runt i trädgården och bestämmer var odlingen skall anläggas. Vi diskuterar vilka grönsaker ni vill odla. Här kan vi ge tips och förslag på vilka som är bra att börja med. Till sist planerar vi in en tid för anläggning av odlingen.

Steg 2 » Anläggning 

Nästa gång vi ses är det dags att anlägga er odling. Platsen förbereds och vi skapar en bra jord för grönsakerna att växa i. Har ni kompost eller annat växtavfall i trädgården är det ett ypperligt material att använda när vi bygger upp er jord. 

Steg 3 » Workshop

Avslutningsvis träffas vi för en workshop där vi tillsammans sår era grönsakerna. Under workshopen får ni lära er hur ni skall vattna, göda och skörda era grönsaker. Tanken är sedan att ni själva ska ta hand om er odling och därmed få känna glädjen av att skapa din egen mat.